Advokátní kancelář Bříza & Trubač sídlí v pražském Palladiu na adrese Na Poříčí 1079/3a

Od druhé poloviny února má advokátní kancelář novou adresu, kterou je budova nákupního centra Palladium na náměstí Republiky. Důvod ke stěhování byl jednoduchý – expanze kanceláře a rostoucí počet právníků, jimž velikost původních prostor přestala dostačovat.

„Stěhování do nových prostor je dokladem výrazného růstu, jímž naše kancelář v posledních letech prochází. Považujeme jej i za dárek k desetiletému výročí existence, které na podzim oslavíme,“ říká jeden ze zakládajících partnerů kanceláře Petr Bříza.

Spoluzakladatel Ondřej Trubač jej ohledně výběru nové lokality doplňuje: „Důležité pro nás vzhledem k naší filozofii bylo to, aby se nové kanceláře nacházely na jednom patře, a všichni kolegové se tak mohli přirozeně každý den potkávat. Je to zásada, která se nám už dřív velmi osvědčila.“

Celkem sedmnáct právníků spolu s dalšími kolegy bude nově pracovat v prostorách, na jejichž podobě se podílel mimo jiné Matěj Špaček z ateliéru Space-K. Architekt si při návrhu nových vstupních prostor pohrál s motivem na téma příjmení obou zakládajících partnerů kanceláře – návštěvy tak uvítají masivní březové špalky a v letních měsících i květy trubače.

Nová adresa Bříza & Trubač je Na Poříčí 1079/3a, z této ulice je také do kanceláře přístup.