Tomáš Munzar je Talentem roku 2022

Advokát Bříza & Trubač získal prestižní ocenění v rámci slavnostního galavečera soutěže Právník roku, který se konal 12. května v hotelu International v Brně.

„Z ocenění mám velkou radost, a to nejen proto, že se jedná asi o jedinou cenu, kterou předtím už nezískal Petr Bříza. Na druhou stranu ale tento úspěch nepřeceňuji a je jasné, že klienty zajímá primárně kvalitní právní služba, nikoli tituly a ocenění,“ řekl Tomáš Munzar, který se jako advokát zaměřuje hlavně na transakce, mezinárodní obchod a arbitráž a daňové právo.  

Tomáš v soutěži zvítězil, když byla jako nejlepší vyhodnocena jeho písemná práce s názvem „Dezinformace jako výzva pro demokratický právní stát v České republice“. Rozhovor s Tomášem včetně vítězné práce v plném rozsahu najdete v Advokátním deníku zde.

V odborné porotě, která o vítězích jednotlivých kategorií včetně Talentu roku rozhodovala, byli přední čeští advokáti a další významní právníci. V čele poroty stojí předseda České advokátní komory Robert Němec, jejím členem je například i ministr spravedlnosti Pavel Blažek

Soutěž se letos uskutečnila již posedmnácté, organizuje ji společnost EPRAVO.CZ spolu s Českou advokátní komorou.