Ve spolupráci s EPRAVO.CZ připravujeme on-line konferenci na téma Legislativní novinky aneb na co si dát pozor v roce 2024

Advokátní kancelář Bříza & Trubač společně s EPRAVO.CZ připravuje on-line konferenci zaměřenou na legislativní novinky pro rok 2024. Tento první seminář roku, který se uskuteční 17. ledna 2024 od 9:00 hod., bude obsahovat klíčové informace o nejvýznamnějších změnách v právních předpisech, jež budou mít vliv na podnikatelské subjekty i každodenní život občanů.

Během tohoto interaktivního setkání posluchače provedeme významnou judikaturou roku 2023 ovlivňující podnikatelské prostředí, představíme změny v daňových předpisech a přiblížíme novinky týkající se výkonu funkce členů statutárních orgánů. Stejně tak se budeme věnovat novinkám v oblasti pracovního práva a novému zákonu na ochranu oznamovatelů. V neposlední řadě se dotkneme i nového institutu insolvenčního práva, tj. preventivní restrukturalizace.

Na konferenci za naši kancelář vystoupí advokáti Ondřej Trubač, Patrik Koželuha, Barbora Klimešová, Martin Bareš a Tereza Železná, a za daňově poradenskou společnost LeitnerLeitner daňoví poradci Martina Neklapil a Miroslav Král.

Více informací, včetně možnosti přihlášení, naleznete ZDE.