Bříza & Trubač poprvé v prestižní právní ročence Chambers Europe

Analytici britské společnosti Chambers and Partners, která patří k nejlepším právním ratingům na světě, zařadili letos poprvé advokátní kancelář Bříza & Trubač do svého hodnocení v ročence Chambers Europe, a to v oblasti daňového práva.

„Znamená to pro nás výrazný úspěch, kterého si skutečně vážíme. Rád bych poděkoval nejen našim klientům za jejich přízeň, ale samozřejmě i všem kolegům v kanceláři za jejich nasazení,“ řekl jeden ze zakládajících partnerů kanceláře Ondřej Trubač, mezi jehož hlavní specializace daňové právo patří. 

Umístění v ratingu Chambers Europe je ocenění, které nám dosud chybělo a o které jsme velmi stáli. Vedle Právnické firmy roku a Legal 500 je tak Chambers dalším uznáním vysoké kvality našeho poradenství,“ konstatoval také partner kanceláře Tomáš Hokr.

„V domácím, českém prostředí si již naši kancelář s daňovým právem veřejnost spojovala. Zařazení do Chambers je pro nás ale velký krok vpřed; znamená pro nás nejen uznání, ale také více příležitostí se profilovat na mezinárodním poli,“ doplnil další z partnerů kanceláře Patrik Koželuha

Chambers and Partners, sídlící v Londýně, zveřejnují právní ratingy prakticky z celého světa už od roku 1990. Více než dvě stovky analytiků zakládají své hodnocení mimo jiné na hloubkových rozhovorech s advokáty i klienty advokátních kanceláří.